2012-01-18

Hon kanske vill ha ett brinnande intresse istället..

Det här med att jag först går in på Bloglovin där jag har cirka tusen bloggar jag föjer, där alltså INGEN har bajsat ur sig något blogginlägg, för att direkt efter klicka in på min egen blogg för att kolla min länklista i högerspalten eftersom jag råkar veta att den uppdateras snabbare än Bloglovin, är det kanske att vara lite väl desperat och bloggberoende? Förutom det alldeles uppenbara att jag har himla tråkigt..

(Ni får ursäkta rubriken, det är en väldigt intern Finspångsgrej..)

8 kommentarer:

REGNSJUK. sa...

Men gud, jag kan vara likadan ibland... Särskilt när det gäller just favoritbloggarna. :D

(Men visst är det fascinerande när INGEN av alla sjuhundrafemtioelva bloggar man bevakar, inte har fått ur sig något? Jag kan bli så frustrerad... Hej bloggberoende!)

Maria sa...

Haha! Jag brukar sitta och klicka på uppdatera på Bloglovin hela tiden.. Så ja lite bloggberoende är man kanske, men det är ju så himla kul!!

ruht sa...

Min Han brukar säga att jag är bloggberoende.. jag kallar det intresse :] [det låter så mycket bättre, för även jag kan sitta och uppdatera för att sedan fem minuter senare uppdatera igen].

Dalkullan sa...

I know the feeling!

Trillingnöten sa...

Min blogroll lurar mig ofta! Nån av mina favvobloggar har typ inte uppdaterat på en vecka. Så klickar jag och tänker klaga på detta i alla fall. DÅ får jag se att människan uppdaterat varje dag!! Men inte min bloggroll! Irriterande!

Miss Baglady sa...

ah men jag vet. så himla dåligt med uppdaterandet. man blir ju tokig. särskilt när man som jag bara sitter och väntar på en bäbis som inte vill komma ut.

Om 4barnslivet sa...

Jag är väldigt bloggberoende:)!

Lisa sa...

Phju! Det var sannerligen skönt att höra att jag inte är ensam om detta smått fanatiska uppdaterande. Och med det sagt så kan ni väl hjälpa mig lite och uppdatera lite oftare? ;)