2012-01-07

Hej snyggtapet, du är snart mycket välkommen hem till vårat vardagsrum!

Jag ryser nästan lite av lycka när jag tänker på att det här snyggot snart kommer pryda ena långväggen i vårt vardagsrum. (För det SKA den göra, trots att den är precis svinmycket dyrare än vad jag tänkte att den var.)


Jag har drömt våta drömmar (nåja) om den sedan jag såg den någonstans när vi bodde i lägenheten i stan men det kändes inte alls värt att lägga pengar på dyrtapet i en hyreslägga, men nu så. Ska bara riva tapet, spackla och slipa och sådant astråk först.

Nu hoppas jag att kottarna skulle tänka sig att sova lite, eller lite, en sisådär 13 timmar vore fint. Jag har längtat efter att se Thåström på svt hela veckan (hoppas det visas på svt play eftersom jag vill titta ostört, när ungarna sover), och efter det väntar andra avsnittet av Kronjuvelerna. Mycket bra!


Bild tagen härifrån.

8 kommentarer:

Johanna sa...

Woaah, stört snygg!

Fifi sa...

Skitsnygg ju!

Och jag kom ut från sovrummet efter att ha nattat Elly hur lätt som helst, upptäckte att Thåström var på TV och bara yes! Började titta, sen vaknade pigga bäbin och vägrade somna om… Likadant igår när jag skulle se På Spåret, hann se första resmålet, sen vaknade hon… Det är nog inte meningen att jag ska titta på TV..

Fröken K sa...

Mycket, mycket snygg!!! Hoppas vi får se bilder på färdiga rummet här på bloggen sen.
Ja det där med kvällar och chanserna till tv-tittande det är allt riktig "gambling" det på hög nivå. Här har det gått sådär hittills ikväll...

jos sa...

Riktigt snygg var den! Blir nog skitbra skulle jag tro :)

Muerta sa...

Grymt snygg! Jag skulle också vilja ha lite fina tapeter här hemma. Men det är ju just det att man både ska ha råd att köpa dem och tid att hänga upp dem... Kanske till sommaren? Drömma kan man ju alltid göra ;)

Maria sa...

Så himla snygg! Blir spännande att se hur det blir sen! ;)

Lisa sa...

Vansinnigt snygga! Synd bara att jag är precis tappad bakom flötet när det gäller ögonmått och sånt tjafs. Ja ba: Alltså den är ju precis svindyr men en rulle räcker ju!
M: Ehh, 1 rulle sa du? Räkna med MINST tre!
Så ehm ja, vi får väl se helt enkelt. Men drömma går ju.

Sara sa...

Åh, detta ständiga vänt på att en liten en ska somna, så att man själv ostört kan se nåt bra på tv :)