2012-01-25

Dagens hurra, så jävla bra:

Att jag kom hem efter en shoppingtur på stan med inte mindre än två par byxor, en klänning, tre tröjor, en bh och en himla massa strumpor. Bara till mig själv! Jag ägnade inte ens en blick på bebiskläder eller nödvändiga grejer till Kajsa, utan koncentrerade mig helhjärtat åt egoshopping. Så himla bra grej alltså, för jag har inte handlat något i klädväg på cirka en evighet.

Dagens åh så pinsamt/åh så gulligt/åh så roligt jag måste skratta: Vidar lade av en rap som fick halva PRO-föreningen inne på cafét vi var på att sätta kaffet i halsen, sen fick jag märkligt äcklade blickar kastade på mig tills det gick upp för dem att det var den där lilla minimänniskan i mitt knä som just rapat värre än en karl och genast byttes den tryckta stämningen mot rungande skratt och gulliga kommentarer.
Är man liten och söt kommer man fan undan med allt.
Konstaterande: Jag vill också vara liten och söt.

9 kommentarer:

jos sa...

Vad kul! Jag skulle också vilja shoppa loss.

Maria sa...

Härligt att shoppa loss! Det gör faktiskt mycket att få unna sig själv saker ibland! :)

Och så himla sött, nog kommer de små undan med mycket alltid!

Om 4barnslivet sa...

Shopping är som balsam för själen!
Hellre rap än fis... på cafe.
Kram!

Fifi sa...

Vad kul att du hittade så mycket till dig själv! Det är inte ofta jag kör egoshopping nu för tiden.

Och vad gölligt med jätterapen! Min unge pruttade så äckligt på Öppna Lekskolan idag att andra föräldrar bara oj, nu är det någon som har bajsat och jag bara nä, det är Elly som har fisit, igen.

Helena mitt i smeten sa...

Egoshopping är ju en himla bra grej, men jag har inte lärt mig hur man gör verkar det som. Min garderob är helt tom!

Nina sa...

Hurra hurra för egoshopping! Jag säger hela tiden här att jag ska handla nya kläder till mig själv men det blir liksom aldrig av. Men nu känner jag mig ego-peppad. ja, på ett bra sätt alltså!

Trillingnöten sa...

Shopping till en själv?? Herregud! Det var år och dar sen...och komma hem med så mycket! På sin höjd har jag lyckats hitta EN tröja kanske...

Sus sa...

Shoppa! Jag vill också!!! Klickade dock ner en online beställning igår... måste fixa mera förvaring först. Haha. Ska se om jag kommer iväg till Ikea i helgen.

Lisa sa...

JOs: Ja det var himla skoj, får inte göra det till en vana bara för det blev inte direkt någon billig histora men jag tröstar mig med att det är vad M ger för ett par jeans och eventuellt en tröja, så då var det ju himla bra. =)

Maria: Hihi ja visst gör de!

Om 4-barnslivet: Jamen eller hur! Och jo hellre rap en fis, håller med dig där.

Fifi: Jag hade för all del tänkt att vänta med klädköp tills jag är lite mer tillfreds med min fläsk/degmage, men jag inser att det nog kommer ta ett bra tag och jag vill gärna slippa gå naken liksom.
Haha ja ibland lyckas de verkligen lägga av sjuka fisar de små. Ibland när jag har V i famnen så vibrerar hela armen eftersom han ligger och smattrar av pruttar. ;)

Helena mitt i smetan: Jag trodde inte heller att jag kunde, det var högst otippat att jag ens skulle komma hem med en tröja..

Nina: Härligt, man behöver som sagt unna sig kläder till sig själv också och inte bara till ungarna.

Trillingnöten: Jag är exakt likadan, värdelös på att shoppa, men ibland ska man ha tur. =)

Sus: Jag beställer aldrig online till mig själv, blir alltid missnöjd och orkar inte skicka tillbaka. Rätt värdelöst faktiskt. Hehe