2012-01-02

En tanke bara...

Det känns som en bra start att börja det här sunda (yada yada)-livet med att äta upp alla rester från jul/nyår. Dvs bananfudge, nyårsmat, lite chips och ett par praliner från paradisasken. Jag menar, det kan ju aldrig vara bra att ha sånt hemma när man ska hålls att vara nyttig, och att slänga saker, det är ju himla dumt. Visst?

8 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Haha, ja! Inget ska slängas! Som tur var åt vi bara nyttigt på jul och nyår, så resterna från nyår var hummus och ugnsgrillad sötpotatis. Gick ned ett halvt kilo under jul och nyår - som jag brukar. Jag hör fan aldrig till normen.

Ps. Tar igen det senare, så inget pretto här inte ;)

Anonym sa...

Jag tror det sämsta man kan lova sig själv är att man ska skippa alla onyttigheter direkt efter nyår för då har man ju alla rester kvar. Bättre vore ju ett datum typ 15.1 eller nåt .. :)

Fröken K sa...

Det är klart att man måste. Det står i lagen. Typ. ;-)

Art By Tina - Konst & Fashion sa...

Eller så kan man dricka grönt ayurveda te och känns sig jäkligt nyttig.

Miss Upsey Daisy sa...

Ät upp det och börja ditt nyttiga liv sedan. Men det ÄR ju lättare när det inte finns godsaker hemma. Så är det ju bara.

Maria sa...

Jag är helt med dig där. Som tur var gav vi bort allt julgodis och åt bara julmat borta! :)

Atomflickan sa...

Kan bara hålla med! Först äta upp allt ur skåpen, sen bli nyttig!

Lisa sa...

Ni är ju helt fantastiskt kloka hela bunten! Jag kör på det alltså, borde helt klart bli lättast när man inte har några godsaker. Dock tjuvstartade jag sund-livet med att simma ikväll, men då kan jag ju bara äta upp pralinerna med ännu bättre samvete. ;)