2012-01-20

Som plåster på såren.

Men sådär ja, 600 kronor fattigare men med en sjukt fräsch mun, mycket värt! Tandläkaren rotade runt lite och skrapade tandsten (AJ! Samt: Dog obehagsdöden.) Också gjorde hon ett ultraljud och jag förväntade mig se små tandbebisar, men fick istället ansiktet duschat av saliv. Not so fräscht plus mycket ondare än bebisultraljud.
Att jag sen tyckte det var en bra idé att gå med nypolerade gaddar för att luncha på Texas Longhorn och dricka en cola till burgaren kan man kanske diskutera. Men what the heck, det är väl ändå fredag?

Gocola ur immiga glas.
Published with Blogger-droid v2.0.2

7 kommentarer:

Sara sa...

Kände samma känsla när jag gick direkt från tandstenssanering till en kopp kaffe.

Johanna sa...

Å nej! inser att min tandläkare kommer ringa mig snart för det årliga besöket och att jag förra året sa "okej jag LOVAR att köpa tandtråd, jag lovar, jag ska det. Och jag ska använda den där minsköljgrejen du gav mig GRATIS för att vara snäll".

Har jag gjort det? Nope.

Dalkullan sa...

Jag minns inte när jag var hos tandläkaren sist. Får fan kallsvettningar bara av att läsa det här. Och sjukt sugen på en cola också.

REGNSJUK. sa...

Usch, jag vågar inte ens tänka på vad min tandläkare skulle säga om jag kom dit nu, för första gången på åtminstone två år (mer säkert). Jag misstänker att mitt colaberoende inte är optimala förutsättningar för friska tänder. Usch...

Fröken K sa...

Ja hua. Tandläkaren ja. Jag är också av den modellen att jag brukar få tandsten. Det gör så oooont att ta bort tycker jag. Dessutom rädd att jag har en massa hål, inbillar mig att det ilar och har sig i en tand hela tiden. Jag hanterar det på det mogna sättet att låta bli att gå dit.

Maria sa...

Ja fy, dyrt blir det. Och ta bort tandsten, det var galet obekvämt! Jag hade skit ont i munnen efteråt och ville knappast äta alls.. Fast fräsch känner man sig i alla fall! :)

Lisa sa...

Sara; Hehe ja kaffe är väl kanske inte heller det bästa att dricka för gaddarna, än dock betydligt bättre än cola. ;)

Johanna: Men precis så är jag också. Tandläkaren frågade om jag använde tandtråd, jag ba: Eh, ja en vecka efter att du rekommenderade det för två år sen, också började jag för två dagar sen. Inte godkänt var det. Hehe.

Dalkullan: Ta en cola och gå till tandläkaren med dig! Du kommer känna dig sjukt nöjd efteråt.

Regnsjuk: Jag brukar gå varannat år, det är det längsta de rekommenderar. Jag känner att det är skönare att gå regelbundet än att gå sällan och få dundernota..

Fröken K: Ja de säger ju att man ofta får antingen tandsten eller hål i tänderna, vet inte vilket som är att föredra. Jag får en kallelse vartannat år, annars hade jag aldrig tagit mig för att gå dit.

Maria: Men eller hur, galet obehagligt!