2011-12-05

2 x pyssel.

Apropå att pyssla ja, det är ju så mycket lättare när man har någonstans att vara när man gör det, ha en plats där man kan strö sakerna omkring sig, gå upp och äta och bara låta grejerna ligga där för att sen komma tillbaka. Blir lättar så, och roligare att komma igång när man inte behöver dra fram allt igen.

Jag pysslade ihop några julugglor för ett tag sedan. En utan fötter, en som skelar och en tredje som fick sömmar utav krita då tråden tog slut, men äsch, jag tycker de blev himla gölliga ändå. Och roligt pyssel precis i min smak, det svåraste var att sätta tråden genom nålen.Innan vi flyttade hit köpte jag en rätt skitful sypall (sypall - inte spypall, som jag skrev först) som jag någonstans hade en vision om att göra om. Efter några dar insåg jag att den visionen aldrig skulle bli av, men det blev den. Igår! Hemskt nöjd (lätt underdrift) är jag över att 1. Jag faktiskt lyckades slutföra ett påbörjat projekt. 2. Att jag överhuvudtaget ens började och 3. Att pallen på riktigt blev skitfin.

Före:Efter:

10 kommentarer:

Fifi sa...

Vilka söta ugglor, och de blir bara charmigare av att skela lite :)
Och den där pallen, den gjorde du verkligen bra, proffs!

Cat sa...

Håller med ovanstående kommentar, blir ju bara charimigare av att skela :) Och den där pallen kan du få skänka till mig, den skulle passa perfekt i min hall ;)

Tinalinatiny sa...

Guud vilka fina grejer du pysslat ihop!
Ugglorna är bedårande, hihi. Panduro sa du va? Måste jag nog kolla efter..

Fröken K sa...

Är lite grönish här i vår trångboddhet. Låter som paradiset att ha en särskild pysselplats! Jättefina ugglor! Och pallen gör mig också väldigt vill-haig! Heja!

Maria sa...

Wow superfin pall, och ursöta ugglor!! :)

Dalkullan sa...

Men shit kvinna. Du är verkligen skicklig!

r sa...

Nu va det läänge sen jag skrev en kommentar, men ändå så kikar jag in nästan varje dag (!) :). Älskar verkligen hur du skriver!
Jag blev lite kär i dina ugglor, och framförallt den skelögda, benlösa lilla kraken :). Var det dyrt att köpa grejerna till dom? Vet att när man går på panduro och plockar så kan priset gärna skena iväg...
Pallen blev oxå jättefin! Helimpad!
Harebra :)
Kramar Elin

Elin Alenteg sa...

haha blev lite galet när jag skulle skicka kommentaren som du ser. Det är jag som är "r"
Haha

Anna sa...

Men OJ vad fint du gör! Wow!

Lisa sa...

Men tack hörni! Jag har ju aldrig klätt om nåt förrut (bortsett från dittdelen till kökssoffan, men det var ju inte ens en utmaning) så jag mest ba; jaha hur gör jag här nu då?, jag viker lite där och där och drar väl i en nit härå så får vi ser hur det blir' och det blev ju onekligen väldigt bra. Och kul var det!

Elin: Ugglepysslet köpte jag för 89 spänn, alla delar och grejer fanns med i förpackningen. Bara klippa, trixa och sy så är det klart sen. ;)