2011-12-12

Musikhjälpen, hjälpen som hjälper.

Vet ni vad det bästa med den här annars gråa och regniga dagen är? Musikhjälpen på P3 drar igång kl 18 ikväll, vilket jag har längtat efter i cirkus ett år. Så himla fint.
Nu kommer jag sitta inne i en veckas tid och ha radion eller svt play på för jämnan.
Förra året hade jag en vision om att jag i år skulle vara med att birdra genom att samla ihop mina svinbra vänner och baka en sjujäkla massa limpor och koka brutalt mycket soppa som vi sedan skulle sälja mitt i julrusningen samt till hemgående krogbesökare när helgen kommer. Jag hade till och med tänkt gå in på närbutiken och fråga om sponsring; torra limpor som kunde bli krutonger, halvdana morötter som ingen vill köpa men som funkar utmärkt i soppa och såna saker, samt fråga i något storkök om möjligheten att låna ett stort stormkök så sopporna håller sig varma.
Fatta med smarr med en tallrik varm soppa och en nybakad smörgås för ett par tior istället för nattamat på Mc Donalds eller pizzan liksom!
Rätt jävla svinbra affärsidé om jag får säga min mening, (och rolig!) det skulle nog kunna bli en del att bidra med så att alla flickor runt om i världen ska kunna gå i skolan.
Men alltså, det kom visst ett hus på landet och en bebis ivägen, så ärligt talat - jag orkar inte engagera mig mer än att lyfta luren och ringa in och önska låtar titt som tätt under veckan istället.
Men om nån annan känner sig manad att göra en insats, så varsågoda. Vore ju precis svinbra!

2 kommentarer:

ruht sa...

Sjukt bra idé! Hoppas någon hoppar på den, så att den görs, för yep den var rätt så svinbra!
[Och musikhjälpen hade jag helt missat, så tack för påminnelsen!] :]

Tinalinatiny sa...

Men vilken fin idé!
Älskar också att Musikhjälpen är igång, radion går varm här hemma :)