2011-12-18

Lucka 18, berätta om en plats du vill besöka innan du dör.


Machu Picchu via Inkaleden, Peru.


Bild hämtad här.

5 kommentarer:

Art By Tina/Tina Axelsson sa...

Det hade varit en otrolig resa - dessutom bör man göra det ganska snart eftersom det pratas om att stänga av för turister för att det förstörs så mycket. I våras gjorde jag en fantastisk resa genom centralamerika där jag bland annat besökte Tikal i Guatemala - Mayaindianernas största lämningar. Så mäktigt! Åkte även till Copan i Honduras. En resa jag gärna gör om!

Duktiga Tjejen sa...

Ja, åk dit! Jag var där 1 januari 2005. Amazing. Det är sjukt jobbigt att gå däruppe eftersom det är så högt upp, känns som värsta träninspasset. Då åkte vi ändå tåg/buss dit från Cuzco...

Johanna sa...

Gört, det är fantastiskt!

Och DT har rätt i att det är jobbigt att gå däruppe, det vet jag efter att ha gått omrking där i 12 timmar. Har nog aldrig varit så trött. Vi startade typ 2 på natten nere i dalen för att komma upp till själva Maccu Picchu i gryningen. Det var ju värt, men också lite stört att gå där i tväruppförsbacke i en skog i bäckmörker i flera timmar. Sen fick vi för oss att vi också skulle klättra upp på toppen av Wayna Picchu, berget man ser sticka upp på din bild. Det tog också sina timmar. Och eh, ursäkta för lång utläggning av mina bravader //mvh hon som nu inte tränat på massor av veckor och behövde få känna sig lite hurtig ändå.

Kram på dig ;)

Om att vara förälskad i någon annan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa...

Tina: Jag vet! Det känns som att tiden är knapp, har velat göra den resan i flera år men har alltid kommit att prioriterats bort för ekonomin/barn/husköp osv osv. Guatemala är också rätt högt upp på ställen jag vill åka till.

D T & Johanna: Haha det kunde jag väl ge mig den på att ni hade varit där! Finns det några ställen ni INTE varit på?
Tack för att ni delade med er, jag vet ju vart jag ska vända mig om jag behöver resetips framöver! :)