2011-12-16

Stora lilla bebisen.


3 månader idag. Igår vägde han in sig på 7600g på bvc och mättes till 65cm. Han har den senaste månaden blivit en väldigt lugn bebis som är nöjd mest hela tiden faktiskt. Ler ofta och skrattar högt när vi petar honom på näsan och säger tuut tuut och pruttar honom på magen. Att höra hans skratt är bland det bästa jag vet och så börjar en smilgrop att skymta på hans vänstra kind - precis samma sida som min och Kajsas sitter på.
I ett par dagar har jag varit säker på att han ska rulla runt från rygg till mage, men det är som att han kommer på när han nästan är runt att nej tusan, vad gör jag nu? Att ligga på mage är ju det värsta jag vet, bäst att rulla tillbaka medan jag kan. Men det är nog bara en tidsfråga innan han tar det där första varvet. Också tycker han hemskt mycket om att prata med sina små händer, ja när han inte håller på att äta opp dom då förstås...

7 kommentarer:

Anonym sa...

aaw vad mysigt med en tremånaders, jag blir alldeles alldeles babysjuk och minns hur härligt det var! Såklart har jag ju glömt allt det där med sömnbrist och sömnbrist och sömnbrist.. ;)

Fröken K sa...

Vilken going! Så härligt när personligheten börjar lysa igenom alltmer i blicken!

Muerta sa...

Ja, grattis till stora lilla Vidar! Trots att Bruno har en dags försprång så blir han ju omsprungen med nästan två kilo ;)

Maria sa...

Grattis!! Vad fint du skrivit! :)

ruht sa...

Jag blir helt varm.. så fint skrivet & han är ju så otroligt söt! Det där har ni gjort bra, med både lillkillen och stortjejen :] !!

Fifi sa...

Åh, lilla fina bäbben! Och smilgropar är så otroligt charmigt, önskar att jag hade en eller två!

Lisa sa...

Träningslyckan: Tack! Ja de där bristfälliga sömntimmarna glömmer man lätt bort när de är så där söta. :)
Fröken K: Ja det är verkligen nu det är som mysigast när han upptäcker nya läten och moves varje dag.
Muerta: Haha ja shit, vilken skillnad! V vägde väl dock 2 kg + redan vid födseln. :)
Maria: Men tack!
Ruht: Hihi tack, vad söt du är!
Fifi: Ja det är det faktiskt, dock avskydde jag mina när jag var yngre men nu gillar jag dem.